Stonoteniseri zauzeli drugo mesto, ponovo pokrenuta škola stonog tenisa

Stonoteniseri Radičkog priveli su kraju još jednu uspešnu sezonu, zauzevši drugo mesto u drugoj ligi Srbije.
Nakon dobro poznate situacije, izazvane pandemijom virusa COVID-19, sezona je okončana 6 kola pre kraja,  trenutna tabela je proglašena konačnom.

Sumirajući proteklu takmičarsku sezonu, predsednik kluba Ninoslav Obradović ocenje da je iza kluba jedna izuzetno teška, ali uspešna sezona.

– Kako iza svih nas  tako je i iza našeg kluba jedan veoma težak period. Spremni smo dočekali sezonu, odlično startovali, sve je išlo po planu, do objave vanrednog stanja u zemlji. Ekipa je ispunila očekivanja, odradili smo dobar posao, iako imamo najmlađu ekipu u ligi, završili smo kao drugi, nažalost samo prvak ide u viši rang. Ovim putem bih čestitao ekipi Zelenika na plasmanu, izborili su se za mesto u prvoj ligi Srbije. Nažalost, zbog trenutne sitacije nama je uskraćeno da se u baražu borimo za prvu ligu, tako da ćemo i sledeće godine nastupati u istom rangu takmičenja – konstatuje Obradović.

Naredna sezona nosi veće izazove, samim tim što od ove godine prvak ide direktno u prvu ligu, veće su i šanse da se u narednim godinama najkvaliteniji stoni tenis u Srbiji zaigra i u Kragujevcu.

– Tačno tako, naš cilj je da se u što kraćem roku izborimo za prvu ligu, kasnije naravno i za super ligu, za šta su nam naravno potrebni odgovarajući uslovi. Grad kao što je Kragujevac zalužuje da u svakom sportu ima predstavnike u najvišem rangu takmičenja. Srećom imamo jako mladu i prespektivnu ekipu zbog koje i verujem da su ovakvi ciljevi ostvarivi.
Napomenuo bih i to da smo ponovo pokrenuli školu stonog tenisa, za sve naše mlade sugrađane, koji žele da se bave ovim sportom – istakao je Obradović.

Škola stonog tenisa STK RADNIČKI KRAGUJEVAC
Tel: 066 333 534

Post Author: Milan

Ostavi komentar