Srećko Ristić i naredne sezone u dresu Radničkog

Ristić je u Kragujevac stigao prošlog leta. Iako je u većem delu sezone imao problema sa povredama koje su ga sprečile da pruži svoj maksimum, on je svojim profesionalizmom i ogromnim iskustvom značajno doprineo dobrim rezultatima Kragujevčana.
Odlični uslovi i ozbiljne takmičarske pretenzije motivisali su 33-godišnjeg Zaječarca da parafira produžetak saradnje sa kragujevačkim klubom na još jednu sezonu.
“Organizacija kluba je na više nego zavidnom nivou i konstantno se unapređuje. Velika stvar je što je sačuvan kostur ekipe, na čelu sa trenerom Kobiljskim i njegovim saradnicima iz stručnog štaba, što će nam u znatnoj meri olakšati pripreme za narednu takmičarsku sezonu. Mislim da uz još par kvalitetnih pojačanja možemo da napravimo dobru priču i umešamo se u borbu za oba domaća trofeja. Svesni smo da to neće biti lako, ali spremni smo na „krvavi“ rad, u nadi da će sav taj naš trud na kraju doneti željene rezultate”, poručio je Ristić.
Inače, odbojkaši Radničkog su 11. maja krenuli sa treninzima na otvorenom u Šumaricama, a već od naredne sedmice očekuje ih povratak u „SBB halu Jezero“, gde će nastaviti da bruse formu za novu takmičarsku sezonu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar