Sportska oprema za Prvu kragujevačku gimnaziju

Sportsku opremu za unapređenje nastave fizičkog vaspitanja, Predrag Stevović, član privremenog organa Grada Kragujevca uručio je danas Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i sa đacima razgovarao o jačanju fizičkog i mentalnog  zdravlja kroz sport, fizičke aktivnosti i zdravih stilova života.

Oprema koju doniramo unaprediće sportske aktivnosti gimnazijalaca na času fizičkog i skrenuti im pažnju, pored  uvođenja časova fizičkog u svakodnevnu nastavu, kazao je član Privremenog organa, Stevović istakavši da se ovim završava uručenje sportske opreme za ovu godinu. Nastavićemo da podržavamo obrazovni sistem i škole obezbeđivanjem odgovarajuće opreme. Trudićemo se da i u narednom periodu i školsku infrastrukturu dižemo na viši nivo kao što smo u prethodnim godinama, budući da škole, bez podrške grada ili države, ne mogu same da obezbede.  Naša ulaganja su kontinuirana jer je ovo posao koji nikada nema kraja, poručio je Stevović.

Direktorka Prve kragujevačke gimnazije Slavica Marković kaže da škola i profesori konstantno rade na unapređenju vaspitno-obrazovnog procesa i da je donacija uvek dobrodošla s obzirom na to da škola ima više od 1400 đaka i da su njihove potrebe i potrebe nastavnog procesa velike. Direktorka Marković se zahvalila gradu na donaciji izrazivši nadu da podrška neće izostati ni u narodnom periodu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar