Sportska oprema i za FK Kragujevac

U okviru ulaganja u amaterski sport, FK Kragujevac je treći fudbalski klub kojem je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, uručio vrednu sportsku opremu.

Nastavljamo s podelom vredne sportske opreme za amaterske fudbalske klubove, rekao je Stevović. Grad Kragujevac je opredelio pola miliona dinara za kupovinu osam kompleta veoma kvalitetne sportske opreme, koja podrazumeva kompletnu garnituru dresova sa loptama. Želja nam je da akcenat stavimo i na amaterski fudbal koji je veoma popularan u našem gradu, jer znamo koliko stanovnici svakog naselja vole i podržavaju svoj klub. Godinu završavamo u duhu sporta, zajedništva i svega što je potrebno da bismo decu i omladinu okrenuli sportu i zdravom načinu života, poručio je Stevović.

Donacija Grada je za naš klub od izuzetnog značaja, posebno na ovom nivou takmičenja gde klubovi nemaju komercijalnih prihoda, već se oslanjaju na donacije i sponzorstva, bilo da je reč o novcu ili sportskoj opremi, istakao je Željko Janković, v.d. predsednika FK Kragujevac. Zahvalni smo Gradu na donaciji, ali nas još više raduje činjenica da Grad zaista misli na amaterski sport i klubove, što je ovim potezom i dokazao.

Post Author: Milan

Ostavi komentar