SPD Radnički : Obustavljena sva sportska takmičenja i aktivnosti

SPD Radnički se oglasio saopštenjem u vezi sa  nastalom situacijom sa virusom, uvođenjem vanrednog stanja i prekidom takmičenja :

„U skladu sa novonastalom situacijom u vezi sa korona virusom i odlukom Vlade o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Srbije, ovim putem vas obaveštavamo da su obustavljene sve aktivnosti, treninzi, okupljanja i utakmice odbojkaških, košarkaških, rukometnih i vaterpolo selekcija.
Ove mere, zbog povećanog broja zaraženih od korona virusa u Srbiji, a u cilju preventivne zaštite, naložili su nacionalni sportski savezi.
Svi klubovi koji funkcionišu pod okriljem Sportskog privrednog društva “Radnički” (OK Radnički, KK Radnički, RK Radnički i VK Radnički) ponašaće se odgovorno i u skladu sa uputstvima nadležnih organa, shvatajući ozbiljnost situacije.
O svim daljim merama koje će biti preduzete u odbojkaškom, košarkaškom, rukometnom i vaterpolo sportu, SPD “Radnički” će obaveštavati javnost zvaničnim kanalima komunikacije – putem internet portala, društvenih mreža i sredstvima javnog informisanja.“

Post Author: Milan

Ostavi komentar