Školi u Beloševcu uručena sportska oprema

Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, danas je posetio OŠ „Dragiša Luković Španac“ u Beloševcu gde je učenicima ove škole uručio sportsku opremu – lopte za različite sportove, vijače, čunjeve, rekete za badminton. Grad je obezbedio opremu za šest osnovnih škola, a škola u Beloševcu je prva kojoj je oprema uručena.

Želimo da stavimo akcenat na decu, na školski sport, zato što na ovaj način, obezbeđivanjem sportske opreme, dajemo deci dodatni impuls da se bave sportom a nastavnicima obezbeđujemo osnovne rekvizite kako bi se uspešno bavili svojim poslom, i nastavićemo sa tom praksom i u budućnosti – kazao je Stevović.

Na predlog rukovodstva ove škole, oprema će biti poklonjena izdvojenom odeljenju škole u Baljkovcu.

Mnogo nam znači to što je grad prepoznao koliko je bitno bavljenje sportom u školskom uzrastu, koliko je bitno da deca u svim školama imaju kvalitetnu opremu. Mi ćemo ovu opremu pokloniti našem izdvojenom odeljenju u Baljkovcu jer su oni pre mesec dana dobili teren za male sportove. Neostaje nam bolja izolacija objekta, bolja izolacija sale i nadam se da ćemo u saradnji sa gradom uspeti da stvorimo još bolje uslove za naše učenike, a u skladu sa rezultatima koje oni postižu na takmičenjima. – kazao je Dejan Srećković, direktor OŠ „Dragiša Luković Španac“.

Post Author: Milan

Ostavi komentar