Škola sporta WILD BOARS za najmlađe

Wild Boars, jedan od najprepoznatljivijih sportskih brendova u Kragujevcu, od nedavno ima i “Školicu sporta” namenjenu najmlađima.

Školica je počela sa radom sa idejom da deci od 3 do 7 godina omogući upoznavanje sa sportom i svim onim dobrobitima i lepim stvarima koje pruža.

Ideja je da se deca, kroz program Wild Boars Školice sporta, nauče pravilnom držanju tela, hodanju, trčanju i svim drugim prirodnim oblicima kretanja, a sve to kroz vežbice i igrice prilagođene uzrastu, poligone, štafetne igre i zabavu.

Treninzi su usmereni na razvoj motoričkih sposobnosti dece njihove kordinacije, okretnosti, agilnosti, ravnoteže, osećaja položaja u prostoru kao i pozitivno psihološko – socioloških karakteristika.

Sa decom rade stručnjaci koji imaju potrebu da se neprestano usavršavaju i spremni su da u direktnom radu sa mališanima budu potpuno predani i požrtvovani.

Treninzi se održavaju sredom od 19.15 u hali “Park” i nedeljom od 19 sati u sali OŠ “Jovan Popović”.

Ukoliko želite da upišete dete ili dođete na probni trening potrebno je samo da se javite trenerima na 064923995 (Nemanja) ili 0644825355 (Aleksandar).

Ispunjenje potrebe da sa decom radi stručnjaci koji imaju potrebu da se neprestano usavršavaju u svom radu i budu spremni da u direktnom radu sa decom budu potpuno predani i požrtvovani.

 

Izvor i fotografije : Ritam grada 

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar