Sa TRNAVOM-PROMET do najviših ciljeva

U modernom sportu formula uspeha već dugo vremena je spoj sa vrhunskim biznisom i kompanijama koje su spremne da budu deo sportskih kolektiva u cilju ostvarenja vrhunskih rezultata. Šumadijski brend, TRNAVA PROMET je odavno uplovila u sportske vode kao dugogodišnji sponzor rukometnog kluba Radnički, a sada je otišla i korak dalje, odlučivši da postane važan šraf u daljem razvoju i napretku SPD Radnički.

Povodom potpisivanja ugovora je upriličena konferencija za novinare u SC Iskra, na kojoj su uzeli učešće Bratislav Lazarčević, osnivač i direktor TRNAVE PROMET, generalni direktor SPD Radnički Stavro Rašković kao i gradonačelnik grada Kragujevca Nikola Dašić.

Potpisivanje ugovora sa ovako renomiranom kompanijom je veoma važna stvar jer je bitno da kragujevački privrednici prepoznaju to što radimo i da nam pruže podršku, jer to nije stvar samo novca, već i poverenja i izgradnje svojevrsnog brenda koji želimo da stvorimo u društvu naših prijatelja. Lokalna samouprava pruža značajnu pomoć svemu što radimo, ali vrhunski sport je takav i iziskuje velike troškove koji su neophodni za funkcionisanje kakvo mi želimo da imamo u Kragujevcu. Klubovi iz sastava sportskog društva igraju značajnu ulogu kako u Srbiji, tako i u inostranim takmičenjima, kao što je vaterpolo klub koji je redovni učesnik Lige šampiona, tu su i odbojkaši i rukometaši koji imaju značajnu ulogu u Evropi, ove sezone se i košarkaški klub vratio u KLS, tako da tu ima dosta posla, reči su generalnog direktora SPD Radnički Stavre Raškovića, koji se osvrnuo i na buduće korake.

U sledećih deset dana očekujemo potpisivanje sponzorskog ugovora koji će nam obezbediti neophodnu sportsku opremu, a u planu je i sklapanje saradnje sa još jednom velikom gradskom kompanijom.

TRNAVA PROMET je osnovana 26. decembra 1989. godine sa sedištem u Kragujevcu, a osnovna delatnost joj je veleprodaja i maloprodaja robe široke potrošnje sa više od 1300 zaposlenih.

U svom sastavu poseduje 32 moderna objekta maloprodaje, tri poljoprivredne apoteke, dve benzinske pumpe , stovarište građevinskog materijala, a od 2015. godine je i vlasnik kragujevačkog brenda, poslastčarnice SRCE.

O motivima da postane deo sponzorskog pula SPD Radnički, svoj stav je iznela PR menadžer kompanije Danijela Maljković:

Veliko mi je zadovoljstvo što je TRNAVA PROMET kao društveno odgovorna kompanija prepoznala značaj podrške ovakvim sportskim inicijativama i razvoju mladih talenata. Znamo da SPD Radnički pruža izuzetnu podršku deci i omladini da kroz različite sportske aktivnosti razviju sportske veštine, timski duh i karakter. Posebno smo ponosni što smo deo njihovog sportskog puta i nadam se da će im naša podrška biti od izuzetnog značaja. Pratićemo sve njihove aktivnosti i radovati sportskim uspesima.

Potpisivanju ugovora je prisustvovao i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, koji je izrazio zadovoljstvo sklopljenom saradnjom i izneo da je saradnja SPD Radnički i najvećih gradskih kompanija pravi put u razvoju sporta u našem gradu.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar