Sa starim dužnikom za nove bodove

Susreti Radničkog i Medicinara su uvek obilovali neizvesnošću do poslednjeg zvuka sirene, kao i svim onim što rukomet čini jednim od najlepših sportova. Duel 7. kola Arkus lige je zakazan za subotu 22. oktobar gde će Kragujevčanke imati priliku da trijumfom osiguraju konforno mesto u sredini tabele pred jednomesečnu pauzu u prvenstvu. Podsećamo da su u oba prošlosezonska susreta Šapčanke trijumfovale, tako da rukometašice Radničkog očekuju da im naplate deo duga.

U subotu nas očekuje još jedna teška i bitna utakmica sa Medicinarom koji nam je ostao dužan od prethodne sezone, porazivši nas u oba duela. Šapčanke su mlada i talentovana ekipa, koja uz iskusnu Anu Radović čini dobar spoj i mogu da pomrse konce svakome u ligi. Očekujem tešku, borbenu i neizvesnu utakmicu do poslednjeg zvižduka, a naša prednost je to što igramo na domaćem terenu pa samim tim želimo da bodovi ostanu kod kuće, iznela je očekivanja pred subotnji duel, kapiten Ksenija Petrović.

Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice:

https://www.youtube.com/watch?v=K1y6Vr9uMjU

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar