Rukometaši startuju na vrućem terenu u Šapcu

Nakon četiri godine od osnivanja, RK Radnički započinje takmičenje u elitnom delu srpskog rukometa u želji da Kragujevac vrati na rukometnu mapu Srbije i dokaže da mu je mesto u samom vrhu. Na samom startu Arkus Superlige, Kragujevčani putuju u Šabac na noge bivšem dvostrukom šampionu Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 3.oktobra u želji da se u premijernoj utakmici predstave u najboljem svetlu i eventualnom pobedom dobiju neophodno samopouzdanje u nastavku prvenstva.
Imamo dva meseca odličnog rada iza sebe, veliki broj prijateljskih utakmica u kojima smo uspeli da „namestimo“ sistem igre sa kojim ćemo, nadam se, doneti puno bodova klubu. Sam sistem takmičenja u prvenstvu ove godine je težak, tako da ćemo šansu tražiti u svakoj utakmici. Najteže utakmice u prvenstvu su uvek prva i poslednja. Već u prvom kolu gostujemo Metaloplastici, sigurno da su u ovom trenutku favoriti ali smatram da je Radnički ovaj prelazni rok dobro iskoristio i da imamo tim koji će u subotu izaći i dati sve od sebe da pobedimo, najavio je premijerni duel u Arkus ligi kapiten Radničkog Miloš Prodanović.
Početak utakmice u sali Šabačke gimnazije je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Marko Boričić i Dejan Marković iz Beograda.

Post Author: Milan

Ostavi komentar