Rukometaši Radničkog 1964 započeli pripreme za novu sezonu

Posle žestoke borbe u prethodnoj sezoni za plasman u viši rang, iako su bili na deobi prvog mesta sa ekipom Dubočice iz Leskovca, postigli najviše golova a primili najmanje, ekipa Radničkog 1964 nije uspela u nameri da se plasira u viši rang. Ne može da se ne kaže da prosto nije bilo ni sreće u onim odlučujućim mečevima sa direktnim konkurentom.

Ove sezone, sa očuvanom okosnicom tima, stariji i iskusniji za godinu dana, rukometaši iz Kragujevca ulaze sa neskrivenom željom da ovoga puta plasman u viši rang ne izmakne. Sa takvom ambicijom otpočinju pripreme za predstojeću sezonu.

“Cilj je da iz treninga u trening, utakmice u utakmicu napredujemo kao tim i načinimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Kompletne pripreme i trenažni proces ćemo obaviti u Kragujevcu, gde imamo sve uslove za rad. Planirano je desetak kontrolnih mečeva do početka prvenstva, gde ćemo brusiti formu i uigrati se za sve napore koji nas očekuju”, izjavio je šef stručnog štaba Radničkog 1964, Dragan Študer.

Rukometaši Radničkog 1964 su željno iščekivali pripreme i nadaju se da će ove godine ostvariti cilj.

“Nakon pauze od skoro mesec dana, slobodno mogu reći da smo željno iščekivali da krenemo sa pripremama i svim onim izazovima koji stoje pred nama. Siguran sam da ćemo opet biti dovoljno kvalitetna i konkurentna ekipa, koja će napasti sam vrh tabele, s obzirom na to da je zadržana okosnica tima i da smo iskusniji za godinu dana”, rekao je kapiten Radničkog 1964, Miloš Stevanović.

Klub iz Kragujevca su u letnjoj pauzi napustili Nemanja Vuković i Bojan Tomić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar