Radnički sutra protiv Bačke ima priliku da popravi utisak

Posle debakla u 3.kolu Prve lige Srbije i poraza od 0:4 protiv ekipe Dinama iz Vranja, koja važi za najozbiljnijeg kandidata za plasman u viši rang, Radnički će već ovog vikenda imati priliku da se iskupi i opravda sopstvene ambicije za visoki plasman.

Protivnik je više nego respektabilan i sigurno nije za podcenjivanje. Ekipa Bačke iz Bačke Palanke je i sama sa velikim ambicijama u ovoj sezoni i pri tome je i odlično startovala u novoj sezoni. Ima dve lake pobede kod kuće i jedini poraz zabeležili su na gostovanju protiv Dinama iz Vranja i to tesno 2:1.

Zato će Radnički 1923 morati da odigra ozbiljno, čvrsto, disciplinovano i ponovi sve ono što ga je krasilo upravo na gostovanjima u ranijoj takmičarskoj sezoni kada je često bolje igrao na terenima svojih protivnika nego kod kuće. Zadatak neće biti lak, biće oslabljeni neigranjem Aleksandra Popovića i Stefana Filipovića koji su zaradili crvene kartone protiv Dinama ali na muci se poznaju junaci a očekivanja svih u klubu je da ova ekipa ima kapacitet da izadje iz rezultatske krize sa početka takmičenja.

Utakmica se igra u nedelju od 20 časova na gradskom stadionu u Bačkoj Palanci.

 

 

Foto : Facebook stranica Radnički 1923

Post Author: Milan

Ostavi komentar