Radnički silno motivisan čeka šampiona

Dva vezana trijumfa su bila dovoljna rukometašima Radničkog da se na samo korak približe ostvarenu zacrtanog cilja sa početka sezone, plasmanu u plej-of. Podigli su samopouzdanje na najviši mogući nivo i u tom raspoloženju dočekuju osmostrukog, uzastopnog šampiona, ekipu novosadske Vojvodine u subotu 27. novembra u okviru 11. kola Arkus lige. U prvom susretu ovih rivala u „Slanoj bari“, Novosađani su slavili rezultatom 33:26.
Nakon velike pobede nad Crvenom Zvezdom u Beogradu, na korak smo od prvog zacrtanog cilja za ovu godinu a to je plej-of. Potrebna nam je još jedna pobeda da bi i matematički obezbedili prolaz. Prva šansa nam je duel sa šampionom države, gde ćemo se potruditi da prikažemo nivo igre iz prve dve trećine meča iz Novog Sada. Kao i u svaku utakmicu i u ovu ulazimo sa najvećim motivom i pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat, izneo je očekivanja pred susret sa Vojvodinom, ubojiti bek Radničkog Mihajlo Knežević.
Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a sudijski par će činiti Milenko Alimpić i Zdravko Crnjanski iz Bačke Palanke.
U predigri ovog susreta, svoj meč zaostalog, 5. kola Prve lige Srbije za žene, odigraće rukometašice drugog tima Radničkog, koje će ugostiti ekipu GŽRK Napredak 12 od 15:30.
Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

Post Author: Milan

Ostavi komentar