Radnički gostuje Jagodini na startu sezone

Rukometašice Radničkog u novu sezonu ulaze u znatno podmlađenom sastavu. Uz par adekvatnih pojačanja, ekipi su priključene talentovane igračice iz drugog tima, koje će u kombinaciji sa iskusnim prvotimkama činiti okosnicu tima i zalog za budućnost u godinama koje slede.

Svoj talenat i mukotrpan rad u pripremnom periodu će imati priliku da predstave široj rukometnoj javnosti na startu šampionata u subotu 10. septembra u hali „Jassa“ u Jagodini, gde će ih u okviru prvog kola Arkus lige za žene ugostiti istoimeni protivnik, višestruki prvak i osvajač kupa Srbije.

Prva utakmica i na startu odmah najteži mogući protivnik, stari rival u poslednjih par sezona. Imamo mali prolem sa povredama i bolešću, ali se nadam da ćemo dobro odigrati uvodni meč. Dobro smo se spremali i radili u pripremnom periodu, mlade igračice su se dobro uklopile i trudićemo se da pružimo igru u našem prepoznatljivom stilu i očekujem da se prikažemo u najboljem svetlu. Što se tiče protivnika, znamo da su iskusna, ozbiljna ekipa, doveli su par pojačanja, osvojili Superkup, ali mi se nikoga ne plašimo, odigraćemo hrabro i tražiti našu šansu za osvajanje bodova, najavio je uvodni meč Arkuslige, šef stručnog štaba Radničkog  Rodoljub Kurandić.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Nikola Musić i Stevan Đurašinović iz Vrbasa.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice :

https://www.youtube.com/watch?v=2IkB8rCMsjM

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar