Radnički 1923 startuje u novoj sezoni

Sutra, subota, u 17:30, na Stadionu Čika Dača, Radnički 1923 igra prvu prvenstvenu utakmicu u novoj sezoni.

Protivnik će mu biti ekipa Radničkog iz Pirota, povratnik u ovaj rang takmičenja. Svi u klubu ističu značaj dobrog starta za nastavak sezone a svakako bi pobeda već na premijeri pokazala da već ranije istaknuta želja za plasmanom u Superligu nije bez osnova.

Pripremni period je pokazao da tim sa osam novajlija mora još uvek da se uigrava ali verujemo da će se kroz takmičenje doći do optimalnog nivoa forme. Radnički 1923 je u fazi priprema igrao protiv kvalitetnih rivala, pa i superligaša, tako da rezultat nije bio u prvom planu.

Iako je Radnički iz Pirota na papiru slabija ekipa, reč je o vrlo čvrstoj ekipi i izvesno je da će domaći morati dobro da se oznoje za prvi trijumf u sezoni. Trener Dejan Nikolić najavio je da će domaći igrati disciplinovano i agresivno na loptu, da bi sprečili kontre i polukontre protivnika u čemu vidi najveću opasnost po svoje izabranike.

Ulaznice za ovu utakmicu po ceni od 200 dinara prodavaće se na biletarnici stadiona „Čika Dača“ neposredno pred početak susreta.

 

Foto: fkradnicki.com

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar