Radnički 1923 gostuje danas Dinamu iz Vranja

U utakmici 18. kola Prve lige Srbije ekipa Radničkog 1923 igra danas, od 13 časova i 30 minuta, na stadionu “Jumko” u Vranju sa domaćom ekipom Dinama.

Biće to prva utakmica za tim iz Kragujevca nakon smene trenera Darka Vojvodića i čini se da dolazi u najnezgodnijem trenutku jer i Vranjancima gori pod nogama. Dinamo je u seriji od tri uzastopna poraza pa će i oni pokušati da se iskupe pred svojim navijačima za sezonu u kojoj su slično kao i gosti od ekipe koja je trebalo da se bori za najviši plasman upali u potpunu prosečnost. Za Radnički bi motiv više morao da bude i poraz koji su na „Čika Dači“ pretrpeli od Dinama na početku sezone sa ubedljivih 4:0, što ipak nije realni odnos snaga ove dve ekipe.

Radnički 1923, makar i bez prvog trenera, mora da se trgne inače ga čeka grčevita borba za opstanak a sami su sebe doveli u situaciju da bodove moraju da traže i na ovako vrućim terenima kakav je u Vranju. Zato opravdanja nema a fudbalska javnost u Kragujevcu očekuje od svojih ljubimaca najveću moguću ozbiljnost i požrtvovanje.

Post Author: Milan

Ostavi komentar