Radnički 1923 dočekuje Zlatibor iz Čajetine

Nakon poraza od lidera na tabeli, ekipe TSC iz Bačke Topole, rezultatom 2:1, na gostujućem terenu, Radnički 1923 u 6.kolu Plej Ofa, Prve Lige Srbije dočekuje ekipu Zlatibora iz Čajetine.

Radnički 1923 će izvesno igrati baraž za popunu Superlige Srbije ali nije nebitno na kojoj poziciji će završiti ligaški deo. U prvom i drugom kolu baraža domaćin će biti ona ekipa koja je bolje plasirana na tabeli. Radnički je trenutno peti na tabeli i ako bi zadržao ovu poziciju igrao bi po sadašnjem stanju stvari sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca na njegovom terenu. Obzirom da je Metalac samo bod ispred Radničkog u sledeća dva kola fudbaleri iz Kragujevca imaju šansu da preteknu komšije. U nepovoljnom raspletu mogu da padnu i na šesto mesto a u tom slučaju bi im protivnik bila verovatno Indjija.

Iako su poraženi u Bačkoj Topoli, protiv odlične ekipe TSC-a koja je već obezbedila plasman u viši rang, Radnički 1923 je odigrao kvalitetnu, takmičarsku utakmicu i može sa samopouzdanjem da dočeka ekipu Zlatibora, protiv koje je slavio u Čajetini ovoga proleća rezultatom 3:1.

Utakmica se igra danas od 16:00 časova na stadionu „Čika Dača“.

Post Author: Milan

Ostavi komentar