Radnički 1923 dočekuje lidera na tabeli

U meču 24.kola Prve lige Srbije, Radnički 1923 dočekuje ekipu Javora iz Ivanjice. Utakmica počinje u nedelju 3.marta od 14 časova na stadionu „Čika Dača“.

Javor je lider na tabeli i ekipa koja ima ambiciju da se ubrzano vrati u Superligu, odakle je ispao prošle sezone. Ivanjičani su sačuvali kostur tima iz prošle sezone i dodatno ga pojačali pa slove za ekipu koja je favorit za prvo mesto, što su do sada i opravdali.Radnički 1923 je osetio i na svojoj koži kvalitet protivnika jer je u prvom delu sezone ubedljivo poražen na gostovanju u Ivanjici rezultatom 4:0.

Ipak ekipa iz Kragujevca nije više onaj isti tim sa početka sezone kada se jedan potpuno nov sastav tek uigravao.Danas je to ekipa koja je zajedno već više od pola sezone, prošla pripreme, ozbiljno se pojačala preko zime i sigurno spremno dočekuje lidera na tabeli. Naročito će na samopouzdanje domaćih uticati i sjajna igra sa premijere u nastavku sezone kada je na gostovanju savladan Zlatibor iz Čajetine sa ubedljivih 3:1. Nema lepše pozivnice za sve navijače Radničkog 1923 da dodju u nedelju na Čika Daču i podrže voljeni klub u derbiju 24.kola Prve lige Srbije.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar