Radnički 1923 dočekuje Kabel iz Novog Sada

Posle serije od tri uzastopna gostovanja, fudbaleri Radničkog 1923 sutra od 13:30 časova ponovo će zaigrati pred svojom publikom. Protivnik će biti novosadski Kabel, u okviru 17. kola Prve lige Srbije.
Na startu sezone Novosađani su pobedili naš tim sa 3:2 u neizvesnoj utakmici punoj uzbuđenja, pa će ovo biti prilika da igrači iz Kragujevca trijumfom potvrde da su kvalitetnija ekipa i revanširaju se neugodnom protivniku.
U prethodnom kolu Radnički je pretrpeo minimalan poraz na gostovanju u Pirotu ali ono što je više zabrinulo navijače je bleda i malokrvna igra, gotovo bez prilike za gol u devedeset minuta.
„Osećamo potrebu da se pred našim navijačima iskupimo za poraz u Pirotu prethodnog vikenda, a takođe i da se revanširamo Kabelu za poraz u prvoj utakmici. Nastojaćemo da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i dođemo do pobede, koja bi nam mnogo značila u ovom trenutku. Pozvao bih publiku da u što većem broju dođe na “Čika Daču” u subotu i pruži nam podršku u predstojećem susretu“ poručio je mladi Đorđe Maksimović, jedan od najtalentovanijih izdanaka omladinske škole Radničkog.
Ulaz je 200 dinara.

Post Author: Milan

Ostavi komentar