Radnički 1923 dočekuje imenjaka iz Pirota

Pred početak sezone Radnički 1923 nije važio za konkurenta za visok plasman.

Najave iz kluba su bile jasne i nedvosmislene, opstanak je prioritet ali ako se ukaže šansa za bolji plasman ekipa i stručni štab će dati sve od sebe.

Ipak nakon 11 odigranih kola Radnički 1923 je zagrejao srca svim pravim ljubiteljima fudbala u Kragujevcu i probudio nadu navijača za ekspresni povratak u najviši rang.Mimo svih očekivanja ekipa pruža odlične partije, naročito na gostovanjima i drži priključak u borbi za prva dva mesta koja vode u viši rang.

Medjutim da bi se šansa za plasman u viši rang očuvala mora se pobedjivati i kod kuće.Protivnik koji dolazi na „Čika Daču“ ove subote je po meri za novu pobedu fudbalera Radničkog 1923.Radnički iz Pirota je poslednjeplasirana ekipa na tabeli prve lige Srbije.Medjutim neće biti lako.Piroćanci dižu formu i pobedili su na svom terenu u poslednjem kolu.Sa druge strane Radnički je poražen od Slobode u poslednjem meču na „Čika Dači“ i uspeo je da samo delimično izvadi fleke remijem sa Temnićem 1924 na gostovanju u Kruševcu.Pobeda nad ekipom iz Pirota je imperativ ako se želi očuvanje realne ambicije za plasman u viši rang.

Utakmica počinje u subotu 04.11. u 13:30 na „Čika Dači“.

U premijernom meču 12. kola Prve lige Srbije Teleoptik i Temnić 1924 odigrali su juče bez golova (0:0), a preostale parove čine: TSC – Metalac, ČSK Pivara – Budućnost, Jagodina – Dinamo, Sinđelić – Bežanija, Novi Pazar – Proleter i Inđija – Sloboda.

Post Author: Milan

Ostavi komentar