Promena na klupi rukometašica Radničkog

U ženskoj ekipi Rukometnog kluba Radnički, nedavno je izvršena promena na mestu šefa stručnog štaba. Dosadašnji šef struke Rodoljub Kurandić, kome je rukovodstvo kluba zahvalno na svemu što je uradio, je prešao na novu dužnost – trenera golmanasvih selekcija, a na njegovo mesto je postavljen iskusni Bojan Milentijević, koji je na ovu dužnost stupio sa mesta trenera druge muške ekipe.

Milentijević (55) je kao igrač nastupao za Radnički Kragujevac, Student i Železničar (Novi Sad). Trenerskim poslom je počeo da se bavi 1989. godine, a u karijeri je trenirao ŽRK Kragujevac, ŽRK Čačak, ŽRK Jagodinu, ŽRK Radnički Svilajnac, HC Diomidis Argous (Grčka), MRK Radnički Kragujevac i SPD Radnički.

Nakon nekoliko godina rada u muškom rukometu, vraćam se u ženski. Do kraja jesenjeg dela sezone imamo izuzetno težak raspored i očekuje nas velika borba pošto tri ekipe ispadaju. Dobro poznajem devojke i upoznat sam sa njihovim kvalitetima, pratio sam sve utakmice i to mi neće predstavljati problem, tako da očekujem dobre rezultate do kraja prvog dela prvenstva, a nakon toga ćemo imati jednomesečnu pauzu gde ćemo se spremiti za iskušenja koja nas očekuju u nastavku. Nastavićemo u sličnom stilu kao i do sada, pojačani jednom igračicom na bekovskoj poziciji, sa izvesnim korekcijama u fazi odbrane i forsiraćemo igru u tranziciji, izjavio je po preuzimanju dužnosti šefa stručnog štaba Bojan Milentijević.

U prvom susretu u nastavku sezone, rukometašice Radničkog idu na noge šampionu Srbije, ekipi Železničara u Inđiju u nedelju 27. novembra.

Post Author: Milan

Ostavi komentar