Odbojkašu Radničkog Irfanu Hamzagiću priznanje za sportistu godine grada Kragujevca

Korektor Odbojkaškog kluba Radnički Irfan Hamzagić izabran je za najboljeg sportistu grada Kragujevca u 2020. godini, u anketi instagram stranice Kragujevac sport.

Tim povodom, pokretač ove stranice i organizator glasanja Aleksa Petrovski uručio je Hamzagiću specijalni pehar, dar kompanije „Silka“ iz Kragujevca.

Mi smo pred kraj prošle godine došli na ideju da organizujemo izbor za najboljeg sportistu grada Kragujevca u 2020. godini. Glasanje je vršeno putem naše instagram stranice Kragujevac sport, a glasovima publike odlučeno je da epitet najboljeg sportiste grada Kragujevca u 2020. godini ponese odbojkaš Radničkog Irfan Hamzagić. U saradnji sa kompanijom „Silka“ obezbedili smo prigodan pehar, koji smo danas uručili pobedniku naše ankete, poručio je Petrovski.

Za samog Hamzagića ovo laskavo priznanje predstavlja još jednu potvrdu njegovih igračkih kvaliteta i pozitivnog utiska koji je ostavio od svog dolaska u Radnički u junu prošle godine.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam uopšte bio u konkurenciji za jedno ovakvo priznanje. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim ljudima koji su glasali za mene, kao i samim organizatorima glasanja, koji su me uvrstili u uži izbor, istakao je Hamzagić.

Inače, Hamzagiću ovakav vid priznanja nije stran, s obzirom da je dve godine zaredom proglašavan za najboljeg sportistu grada Novog Pazara.

Naravno da prija svaki vid individualnog priznanja i da predstavlja motiv više za dalji napredak svakog sportiste. Iskreno se nadam da će ovakvih nagrada biti još u budućnosti, dodao je Hamzagić.

Pored ankete za najboljeg sportistu grada Kragujevca, instagram stranica Kragujevac sport organizovala je izbor i za najboljeg trenera u protekloj kalendarskoj godini, u kome je najveći broj glasova sakupio trener Vaterpolo kluba Radnički Uroš Stevanović.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar