Odbojkaši traže rešenje za niški rebus

Posle izvojevane prve pobede u mini-ligi, odbojkaše Radničkog u sredu, 4. marta, očekuje gostovanje ekipi Niša, koja je Kragujevčane dobila u oba prethodna meča ove sezone.
Učenici Dragana Kobiljskog su pobedom nad Mladim radnikom u prošlom kolu obradovali svoje navijače i najavili pohod ka još boljem plasmanu u mini-ligi. Mnogo truda i znoja uložili su Kragujevčani kako bi došli do ovog vrednog trijumfa, koji im dosta znači po pitanju podizanja morala pred seriju veoma teških mečeva.
Već u sredu Šumadinci kreću put Niša, gde će po treći put u ovoj sezoni podeliti megdan sa istoimenim domaćinom. O ekipi Niša je sve manje-više poznato. Radi se o jednoj od najkvalitetnijih ekipa u ligi, koja je Kragujevčane dobila u prethodna dva duela tokom regularnog dela sezone.
„Niš je svakako odlična ekipa, što uostalom pokazuju i njihovi rezultati ove sezone. Na nama je da primenimo recept sa utakmice protiv Mladog radnika, da se borimo za svaku loptu i da pokušamo da ih dobijemo“, kategoričan je Nemanja Dukić, jedan od najiskusnijih igrača u kragujevačkom timu ove sezone.
U Radničkom se ne opterećuju previše kvalitetom predstojećeg rivala, već su u potpunosti fokusirani na svoje dvorište. Trener Kobiljski je zadovoljan zalaganjem igrača na treninzima i ubeđen je da će taj trud na kraju dati željeni rezultat.
„Očekuje nas serija teških mečeva do kraja mini-lige, ali mi se ne opterećujemo time, već idemo polako, korak po korak, od utakmice do utakmice. Najvažnije je da dobro treniramo i da se taj kvalitetan rad na treninzima polako preslikava i na same utakmice. To se videlo na meču sa Mladim radnikom, a ja se iskreno nadam da će slično biti i na gostovanju u Nišu“, smatra strateg Kragujevčana.
Utakmica se igra u niškoj hali „Čair“ sa početkom od 17 časova.

Post Author: Milan

Ostavi komentar