O Radničkom se priča, o Radničkom se zna

Za sportiste, sportske radnike, navijače i sve prijatelje SPD-a Radnički u Hali Jezero organizovan je novogodišnji prijem. Svečanosti je prisustvovao predsednik Privremenog organa grada Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima.

Kao predsednik Privremenog organa Grada Kragujevca i kao Kragujevčanin ne mogu a da ne budem ponosan na rezultate koje društvo i uopšte sport u Kragujevcu zadnjih godina dostiže. Svaki sport je u najvišim ligama takmičenja. Kragujevac to zaslužuje i treba i mora da ima, kazao je Dašić. Uspeh ne dolazi sam po sebi, pre svega zavisi od ljudi, želje, volje i upornosti  i to naročito onih koji rade sa mlađim generacijama. Nekada rezultati i ne dođu odmah ali na kraju rad i istrajnost mora da pobedi. Zato vam čestitam, istakao je Dašić i zahvalio se svojim saradnicima iz Gradske uprave, direktoru Stavru Raškoviću, svim sportistima i sportskim radnicima poželeo još mnogo velikih rezultata i dodao da će i ubuduće Grad pružati podršku jer je zaslužena.

Sa prijateljima i saradnicima koji su naša podrška želeli smo da ispratimo godinu na izmaku i sa novom energijom, novim ciljevima i planovima zakoračimo u novu, rekao je Rašković, direktor SPD Radnički obraćajući se u ime sportista, sportskih radnika i svih zaposlenih. Svi naši sportovi zauzimaju visoka mesta u ligama koje igraju i na to smo ponosni. Radnički je brend a hala Jezero i zatvoreni bazen su postali bastion gde padaju najveći sportski rivali. Radnički je stao uz rame najvećim sportskim kolektivima u Srbiji. O Radničkom se priča, o Radničkom se zna, Radnički se poštuje, naglasio je Rašković. U svemu tome značajna je uloga Grada Kragujevca koji ulaže značajna sredstva u sportsku infrastrukturu. Na ukazanom poverenju i ulaganjima u protekloj godini, Rašković je zahvalio Dašiću i svim saradnicima. Naši sportisti su dostojni dresa koji nose, našeg slavnog Radničkog, grba za koji se bore a svi mi, zajedno sa njima,  dostojni smo našeg prestonog Kragujevca, grada koji volimo i kojim se ponosimo, poručio je direktor SPD-a i poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike ličnu sreću, nove uspehe i dobro zdravlje ali da uvek navijaju i budu uz Radnički.

U ime dugogodišnje saradnje i podrške koju grad pruža, direktor SPD Radničkog uručio je plaketu zahvalnosti Nikoli Dašiću, predsedniku Privremenog organa grada Kragujevca. Zahvalnice su uručene sponzorima i svim prijateljima kragujevačkog sportskog privrednog društva.

Post Author: Milan

Ostavi komentar