Nove medalje za mlade karatiste

Nakon više od tri meseca duge pauze, članovi kragujevačkog Šumadija karate dođoa vratili su se takmičarskim obavezama. Kragujevački karatisti su minulog vikenda nastupili na „1. kolu kvalifikacija za JKA Prvenstvo Srbije 2022“ i „Prvenstvu Vojvodine 2022“ , gde su u veoma jakoj konkurenciji osvojili 30 medalja.

Blistala je Olivera Petković koja je u konkurenciji devojčica od 10 godina, kao i u godinu dana starijoj kategoriji osvojila 5 zlatnih i 2 srebrne medalje, pa je na kraju sasvim zasluženo ponela laskavo zvanje najbolje takmičarke na borilištu.

Pored Olivere, među nosiocima medalja našli su se još i Irina Dukadinoski, Tihana Aleksić, Luka Jovanović, Nemanja Antonijević, Hana Filipović, Vladimir Janković, Bogdana Terzić, Luka Stanojević, kao i trener Miloš Petković.

Najmlađe članove Šumadija karate dođoa narednog vikenda očekuje učešće na Sportsko-rekreativnom festivalu „Mali Hrabriša“ koji će se održati u Arheološkom parku Viminacijum.

Reprezentativce iz redova Šumadija karate dođoa sada očekuju završne pripreme za ITKF Svetsko prvenstvo u Makedoniji, gde će pokušati da ostave što je moguće bolji utisak i domognu se neke od medalja.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar