Na Banjicu bez bele zastave

Minimalni poraz na svom parketu od ekipe Medicinara u prošlom kolu je delovao šokantno na devojke u crvenom, no prvenstvena trka se nastavlja, tako da se okreću novim protivnicama, gostovanju ekipi Crvene zvezde u SC „Voždovac“ u subotu 17. februara. Beograđanke, koje ove sezone jurišaju na sve trofeje, su u prvom susretu na parketu hale Jezero trijumfovale rezultatom 29:21 i važe za apsolutnog favorita, no rukometašice Radničkog neće istaći belu zastavu i daće sve od sebe da odigraju kvalitetan meč.

U sledećem kolu gostujemo ekipi Crvene zvezde koja je jedna od najiskusnijih ekipa u našoj ligi i ovom prilikom favorit. Uvek je izazovno igrati protiv timova sa samog vrha, tako da verujem da motiva neće manjkati. Smatram da je za nas ova utakmica odlična prilika da posle gorkog poraza u prethodnom kolu otklonimo nedostatke, usmerimo se i započnemo sa pripremom utakmica sa ekipama Napretka i Bekamenta, koje su rezultatski mnogo značajnije za nas. Svakako u subotu očekujem kvalitetnu i fer plej utakmicu, a na nama je da damo svoj maksimum, najavila je duel 15. kola pouzdano krilo Radničkog Valentina Božinović.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a delegirani sudijski par za ovaj duel čine Nikola Musić i Stevan Đurašinović iz Vrbasa.

Post Author: Milan

Ostavi komentar