Mladost prejaka za košarkaše Radničkog

Četvrti uzastopni poraz košarkaša Radničkog, od direktnog rivala u borbi za opstanak, već sada do krajnjih granica komplikuje situaciju za klub iz Kragujevca.

Poraz je bio veoma ubedljiv 78:96 i očigledno je da nešto mora radikalno da se menja.

Po svemu sudeći ceh će platiti trener Todorović.

Ovo je najgora utakmica koju sam vodio ili kojoj sam prisustvovao. Svaki komentar je suvišan. Gledano igrački, to ne izgleda loše, ali neke informacije ne stižu do igrača, što je najveći problem. Nikako da se tu nađemo i kroz skauting, trening. Natrčani smo, nadskočeni smo, od svega što smo se dogovorili ništa nismo ispoštovali. Kod njih je lopta išla brže, bolje, imali su ideju, tačno su znali gde, šta, kako. Otvorili smo utakmicu veoma loše, tri dobre odbrane u početku nije ispratila realizacija. Dolaskom Kljajevića odjednom smo se skoncentrisali samo na njegovu igru. I kada imamo bolje pozicije tražimo ga iz nekog respekta prema njemu. Iz takve postavke slabo trčimo, pa smo pokušavali sa niskim igračima, ali nismo uspeli. Za poluvreme smo imali 11 izgubljenih lopti, to je nedopustivo za bilo koju ekipu, a kamoli u KLS. Uprava nije ništa ni naznačila, ali možda bi neko drugi mogao da podigne ovu ekipu, ja tu možda više i nemam šta da tražim – to je moje lično viđenje. Nisam uspeo, iako se ne predajem, ali vidim da nemam tu energiju da podignem ovu ekipu”, izjavio je za klupski sajt trener KKK “Radnički”, Zoran Todorović.

Što se same utakmice tiče u ekipi iz Zemuna najefikasniji je bio Jeković sa 21 poenom, a slede ga Malidžan sa 20, Novaković sa 16, Brkić sa 15 poena i Nešović sa 13 poena. U Radničkom su Beader sa 16 i Milosavljević sa 12 poena dali najveći doprinos.

Radnički u sledećem kolu gostuje ekipi Vršca koja je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi i teško da može da se nada dobrom rezultatu, naročito sa ovakvom igrom i zalaganjem.

Post Author: Milan

Ostavi komentar