Miloš Barudžić produžio vernost Radničkom

Biser kragujevačkog rukometa i izdanak rukometne škole Radničkog, Miloš Barudžić (25) je nakon rukometne pečalbe prethodne dve sezone proveo u svom matičnom klubu. Sjajnim igrama, višestrukim priznanjima za najboljeg igrača utakmice, kao i svojom požrtvovanošću, borbenošću i izuzetnim realizatorskim sposobnostima, dokazao je da je izrastao u vrhunskog igrača, spremnog da se sa svojom ekipom vine do neslućenih visina.
Rukovodstvo kluba je na obostrano zadovoljstvo i pre formalnog završetka sezone, odlučilo da produži saradnju sa najboljim strelcem ekipe, što je i realizovano prethodnih dana.
Drago mi je da nakon uspešne sezone, kako klupske, tako i moje ostajem u Radničkom i svom gradu u želji da nastavim da se borim za klub i grad kako bi kragujevački rukomet podigli na zasluženi nivo. Iz sezone u sezonu napredujemo, igramo sve bolje i bolje i očekujem da se u narednom periodu uključimo u bitku za naslov prvaka države i pokažemo da rukomet stanuje u Kragujevcu, nije krio zadovoljstvo produžetkom saradnje za još dve godine, eksplozivno krilo Miloš Barudžić.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar