Kup Srbije: „Vodojaža“-„Partizan“

Danas su na programu dve zaostale utakmice šesnestine finala Kupa Srbije. Fudbaleri „Crvene zvezde“ gostuju na Kosovu i Metohiji ekipi „Trepče“, dok „Partizan“ igra u Kragujevcu, odnosno u Grošnici protiv „Vodojaže“.

Trener fudbalera „Partizana“, Savo Milošević izjavio je da njegov tim protiv „Vodojaže“očekuje bitna utakmica iz više razloga.

Čeka nas još jedna utakmica koja je za nas bitna iz dva razloga. Prvo, Kup je takmičenje u kojem smo prethodnih godina imali uspeha i koji je na neki način spašavao sezonu „Partizana“. Moramo i ove godine da se maksimalno posvetimo tom takmičenju. Drugi razlog je to što ćemo sutra igrati sa ekipom koja do sada nije igrala mnogo. Biće to provera i tražiću od njih da pokažu koliko možemo da računamo na njih u narednom periodu, rekao je Milošević.

Sa druge strane, Duško Matić, trener „Vodojaže“ ističe da je njegova ekipa svesna reputacije i kvaliteta „Partizana“, ali da nisu uplašeni, niti se unapred predaju.

Potrudićemo se da pružimo dopadljivu igru bez rezultatskog imperativa, ali to ne znači da smo se predali. Respektujemo „Partizan“, ali želimo da igramo,  rekao je Duško Matić, trener Vodojaže.

Utakmica između „Trepče“ i „Zvezde“ zakazana je za 14 sati, a meč u Grošnici u 15 časova.

 

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar