Kragujevčanke srcem za Srđana

Rukometašice Radničkog se nakon neuspeha na gostujućem terenu u Šapcu okreću narednom protivniku, ekipi Mladosti iz Nove Pazove koju će ugostiti u subotu 2. aprila u SBB hali Jezero u okviru 19. kola Arkus lige. Kragujevčanke će osim osvajanja novih bodova imati i dodatni, humanitarni motiv u želji da trijumf posvete svom vernom navijaču, teško obolelom Srđanu Plavšiću. U prvom susretu ovih rivala, Radnički je na gostovanju izvojevao pobedu rezultatom 30:23.

Nakon pretrpljenog poraza u Šapcu, jako smo motivisane da u narednom duelu sa ekipom Mladosti dokažemo da je poraz od Medicinara bio trenutak slabosti. Želja nam je da nastavimo, trenutno prekinuti pobednički niz i da na krilima eventualnog trijumfa nastavimo u tom ritmu do kraja sezone. Smatram da smo fizički dominantnije, bolje trčimo i šansu ćemo potražiti u agresivnijoj odbrani i boljem razvijanju kontranapada. Očekujem dobru rukometnu predstavu pred našom publikom, koju ovim putem pozivam da dođe u što većem broju i podrži nas u borbi za nove bodove i Srđanovo zdravlje, iznela je očekivanja pred susret sa ekipom Mladosti, bek Radničkog Jovana Stoiljković.

Utakmica je zakazana za 19 časova, a sudijski par će činiti Nikola Musić i Stevan Đurašinović iz Vrbasa.

Na ulazima u SBB dvoranu Jezero će na ovoj, kao i preostalim prvenstvenim utakmicama biti postavljene kutije u cilju prikupljanja pomoći za troškove lečenja Srđana Plavšića.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video link sa direktnim prenosom utakmice :

https://www.youtube.com/watch?v=XwmQ0tUMNm4

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar