Kragujevčani na teškom ispitu u Šapcu

Rukometaši Radničkog se posle odigranog završnog turnira Kupa vraćaju redovnim obavezama, nastavku takmičenja u plej-ofu Arkus lige, gde ih u 8. kolu očekuje put u Šabac, na noge bivšem dvostrukom prvaku Evrope, ekipi Metaloplastike u subotu 17. aprila u hali „Gimnazija“. Podsećamo da su na početku doigravanja Kragujevčani u uzbudljivoj završnici na parketu SBB hale Jezero poraženi rezultatom 30:31.

Nakon polufinala Kupa Srbije i stečenog iskustva odigravanjem istog, vraćamo se primarnom takmičenju. Sledi nam izuzetno teško gostovanje odličnoj ekipi od koje smo izgubili sve tri utakmice do sada. Dosadašnji dueli sa Šapčanima su doneli sjajne rukometne predstave u kojima smo poraženi u neizvesnim završnicama. Pred Metaloplastikom je imperativ pobede u trci za najviši plasman, što nama daje priliku da probamo da im se revanširamo i donesemo bodove u Kragujevac. Očekujem dobru utakmicu i uveren sam da ćemo se boriti do samog kraja u želji da pokažemo koliko vredimo i možemo u duelima sa najboljima, izneo je očekivanja pred duel sa renomiranim protivnikom, ubojiti bek Radničkog Dušan Kasalović.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti sudijski par Goran Kovač i Srđan Milosavljević iz Kosovske Mitrovice.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Qe2lPxn3l00

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar