KKK Radnički u Starim Banovcima traži prvu pobedu u sezoni

Nakon dva startna poraza u KLS , ekipa KKK Radnički iz Kragujevca, na gostovanju Dunavu iz Starih Banovaca mora da ide bez kalkulacija na pobedu.

Na konferenciji za medije u najavi utakmice, trener Zoran Todorović i bek Vuk Karadžić kao najveći problem Radničkog naveli su neuigranost ekipe jer se sakupila tik pred početak prvenstva a neka od značajnih pojačanja bila su i bez prava nastupa u prva dva kola.Povrede su takodje sputale ekipu da pruži maksimum a dobar deo igrača nije prošao pripreme pa su evidentni problemi sa fizičkom spremom, što se najviše odražava na skok i igru u tranziciji.

Trener Todorović je istakao da je Dunav vrlo kvalitetna ekipa, koja je već dve godine stabilan prvoligaš.

Karadžić smatra da najveća opasnost preti od ofanzivnog skoka Ognjena Kužete, dok trener Todorović izdvaja centra Dunava Lazara Zorčića koga je samo povreda sprečila da prošle sezone bude najkorisniji igrač lige.

Povratak Demčešena, koji je zbog povrede propustio meč sa Beovukom u prethodnom kolu, najveće je pojačanje Radnički u ovom meču ali je zato Lalović upitan za meč jer zbog povrede ne trenira punim intenzitetom.

Utakmica se igra u subotu 28.oktobra od 20 časova u Starim Banovcima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar