Joksimović ponudio ostavku, uprava Radničkog 1923 je odbila

Fudbalski klub Radnički 1923 saopštio je da je nakon serije loših rezultata na početku nove sezone prvi trener Dejan Joksimović podneo ostavku, ali da je uprava to jednoglasno odbila.

– Poštujući moralni čin našeg trenera, ali imajuću u vidu isto tako i njegov doprinos, staž i pripadnost klubu, kao i činjenicu da je to trener koji je svojim kvalitetom i lojalnošću prošle sezone napravio drugi najveći uspeh u istoriji kluba plasmanom u plejof, njegova ostvka je bez puno razmišljanja i jednoglasno odbijena, uz punu podršku i veru u šefa stručnog štaba i njegove saradnike, navodi se u zvaničnom saopštenju Radničkog.

Navedno je i da se Radnički 1923 uvek trudi da se sa aspekta sporta, poverenja i lojalnosti razlikuje od drugih.

– Naše probleme ćemo, kao i do sada, rešavati sa više rada, odricanja i posvećenosti svih klupskih struktura, a ne bilo kakvim promenama i odlascima. Uvereni smo da ćemo iz ove krize svi zajedno izaći još jači i kompaktniji na čelu sa Joksimovićem i njegovim stručnim štabom. Zato nam je u ovom trenutku, više nego ikada, neophodno jedinstvo svih onih kojima je Radnički na srcu, stopljeno u onaj prepoznatljiv huk tribine kao pokretačkoj snazi na putu do novih uspeha kojima svi težimo, navode u Radničkom 1923.

Post Author: Milan

Ostavi komentar