Grad Kragujevac pomogao FK Jadran u rešavanju infrastrukturnog problema

Član Privremenog organa grada Kragujevca Predrag Stevović, obišao je danas FK „Jadran“ na čijem se stadionu odvijaju radovi na sanaciji klizišta.

FK Jadran je zbog klizišta i obrušavanja zemlje na sportski teren imao ogroman infrastrukturni problem. Kako bi se napravio odgovarajući potporni zid u dužini od 50 metara, Grad je uložio 645 hiljada dinara sa PDV, i drago mi je da su predstavnici kluba zadovoljni kvalitetom radova, rekao je Stevović. Grad Kragujevac pokušava da izađe u susret i pomogne u obnavljanje sportske infrastrukture i stadiona svima koji imaju ovakve ili slične probleme. FK „Jadran“ je amaterski klub koji se finasira iz sopstevnih sredstava ali i uz podršku grada Kragujevca, jer želimo da budemo partneri sa svim sportskim organizacijama i udruženjima koja znače gradu i rade sa decom i omladinom. Nastavićemo da pomažemo obnavljanju sportske infrastrukture ovom ali i ostalim klubovima sa teritorije grada Kragujevca, poručio je Stevović.

Pre manje od dva meseca obratili smo gradu Kragujevcu i Predragu Stevoviću sa molbom da nam pomogne u saniranju klizišta, kazao je Milovan Čađenović, predsednik FK „Jadran“ izrazivši zadovljstvo što se radovi već uveliko izvode i što klizišta više neće biti. Grad je pomogao da se uradi i drenažni kanal u dužini od 100 metara što nam je takođe veoma bitno zbog nadzemnih ali i podzemnih voda. FK „Jadran“ za nešto manje od dve godine obeležiće 100 godina postojanja, i kako kaže Čađenović, mlađih selekcija nema, ali se nadaju, da će zbog saradnje sa školom fudbala „Vašarište“, za dve do pet godina imati mlađe selekcije koje će se takmičiti za njihov klub.

Post Author: Milan

Ostavi komentar