FK Radnički 1923 počeo pripreme za nastavak sezone

Fudbaleri Radničkog odpočeli su juče pripreme za prolećni deo takmičenja u Prvoj ligi. Prozivci, koju je obavio trener Dejan Nikolić, prisustvovalo je 26 fudbalera među kojima i dvojica novih.

Okupljenim igračima, pored direktora kluba – Aleksandra Simovića, obratio se i stručni štab, u neizmenjenom sastavu: šef stručnog štaba Dejan Nikolić, treneri Darko Milisavljević i Dejan Joksimović i trener golmana Dejan Jelčić, koji su im poželeli dobrodošlicu i predočili im program rada u predstojećem periodu.
Što se igračkog kadra tiče iz Radničkog su otišli Milan Lalić i Slavko Cvijetinović, dok su se ekipi priključila dvojica novih fudbalera, doskorašnji vezni igrač Zlatibora Stefan Grbović i levi bek Aleksandar Popović koji je došao iz Tutina.
Jučerašnji dan prošao je bez treninga, a prvi ovogodišnji biće održan danas, na stadionu ‘Čika Dača’, sa početkom od 12 časova.
U planu je odigravanje više kontrolnih utakmica, a protivnici i termini odigravanja biće naknadno saopšteni.
Prvenstvo će biti nastavljeno 27. februara kada će Radnički igrati na gostujućem terenu sa ekipom Zlatibora iz Čajetine.

Radnički 1923 trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli sa 37 osvojenih bodova, devet manje od prvoplasiranog Javora iz Ivanjice.

Post Author: Milan

Ostavi komentar