Dudić ostaje u Radničkom! Potpisan novi ugovor!

Kako je saopšteno iz kragujevačkog superligaša, Radnički 1923, Feđa Dudić ostaje na čelu stručnog štaba i naredne sezone.

– Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sportsku javnost da je naš klub danas ozvaničio produžetak saradnje sa šefom stručnog štaba Feđom Dudićem. Sjajni strateg, pod čijom su komandom „crveni“ izborili dugo čekani plasman u Evropu, što ujedno predstavlja i najveći uspeh kluba u njegovoj 101 godinu dugoj istoriji postojanja, produžio je saradnju na još godinu dana i predvodiće naš tim u narednoj sezoni, u kojoj ga očekuju izazovi na čak tri fronta, saopšteno je iz Radničkog 1923.

Pored domaćeg šampionata i Kupa Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 će nastupati i u kvalifikacijama za Ligu konferencije, gde će po prvi put imati priliku da predstavljaju Srbiju u jednom takmičenju pod okriljem UEFA.

Napomenimo i to da stručni štab ostaje isti i uz Dudića činiće ga njegovi najbliži saradnici Adnan Jahić i Miroslav Stakić, trener golmana Dejan Jeličić i analitičar Lazar Savić, kojima će se priključiti novi kondicioni trener Jasmin Trnovac.

Igrači i članovi stručnog štaba su posle utakmice sa Partizanom otišli na zasluženi odmor, a ponovo će se okupiti 17. juna kada počenju pripreme za novu sezonu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar