CEFL: “Veprovi” otputovali u Vroclav, gde danas imaju duel sa šampionom Poljske

Kragujevački “Divlji veprovi” otputovali su u Poljsku, u Vroclav, gde se u drugom kolu CEFL lige, danas od 15 časova sastaju sa domaćim “Pantersima”.

Divlji veprovi stigli su u Vroclav u dobrom raspoloženju. U Prvoj ligi Srbije ostvarili su sve četiri pobede, uz ubedljivu pobedu u jedinom meču CEFL lige protiv Istambul Koč Ramsa 53:36. Od svog dolaska u tim odličan utisak su ostavili importi QB Džejk Sison, RB Nik Lasejn i brazilski WR Pedro Mediči. Podršku imaju u WR Stefanu Borkoviću i RB Mihailu Novakoviću, a iskusna odbrana “Veprova” u svakoj narednoj utakmici igra sve bolje.

Međutim i protivnik, Vroclav Pantersi, ove sezone beleže sjajne rezultate. Oni su u poslednjem odigranom meču savladali Gdinija Sihoukse 42:7, uz odličnu igru importa Tonija Dosona i Bendžija Barnsa. U CEFL ligi odigrali su već dve utakmice. Prvo su izgubili od švajcarske ekipe Kalanda Bronkos sa 27:3, da bi u prošlom kolu savladali Istanbul Koč Ramse sa 55:7.

Utakmica počinje u subotu od 15 časova na Olimpijskom stadionu u Vroclavu. Meč se može pratiti u direktom prenosu na Sport Klubu 4, kao i na zvaničnoj FB stranici Poljaka.

Post Author: Milan

Ostavi komentar