Za Kragujevac – ZNAMO SE! : Prekinite da brukate grad

Dr Miroslav Stojanović DŽiga ispred liste broj 12 Za Kragujevac – ZNAMO SE! poručio je aktuelnoj vlasti da prekinu da brukaju grad lošim rešenjima. Skandal je kada u sklopu predizbornih aktivnosti vlast SNS u gradu potceni čitav Kragujevački univerzitet “svečanom dodelom” poluruiniranog objekta bivše upravne zgrade preduzeća “Ratko Mitrović” FILUM-u.

Sramota je za Kragujevac da se jedan nefunkcionalni objekat, koji ne zadovoljava nijedan standard za odvijanje makar dela nastave, stavlja na raspolaganje FILUM-u.
Vlast sa kabinetima će se useliti u praznu zgradu suda na trgu Radomira Putnika, pored već postojeće zgrade gradske uprave od preko 6000m2 a studenti i profesori u ruinu.

Program liste Za Kragujevac- ZNAMO SE! predviđa da se u nekadašnju zgradu suda na trgu Vojvode Radomira Putnika useli Filološko umetnički fakultet univerziteta u Kragujevcu. Sa tim rešenjem bi se vratila mladost i život u centar grada gde bi na renoviranom trgu mogli da organizuju muzičke svečanosti, književne večeri čime bi obogatili kulturnu ponudu grada Kragujevca.

Dr Miroslav Stojanović je poručio da Kragujevčani na ovim izborima imaju za koga da glasaju, za gradsku listu Za Kragujevac – ZNAMO SE! broj 12.

Post Author: Milan

Ostavi komentar