„Za Kragujevac- Znamo se! : Nema popravnog

Dr Miroslav Stojanović Džiga kandidat za gradonačelnika Kragujevca ispred liste „Za Kragujevac- Znamo se!, poručio je građanima Kragujevca u završnom obraćanju da je Kragujevac stao i da građani veruju svojim očima.
Puštanje u rad natkrivenog dela urušene pijace, pri čemu je sama zgrada Gradske tržnice opasana metalnom konstrukcijom, sa doduše oslikanom ceradom, popločani trg „Radomira Putnika“, vašarske mini atrakcije poput vozića, poneka zakrpljena rupa na kolovozu, poneki kontejner, dve obnovljene fasade u centru grada privatnih vlasnika, to je sav bilans vlasti SNS u Kragujevcu, na godišnje budžete od oko 100 miliona evra.
Nema investicija, nema ni socijalnog davanja, tragično je da grad nije u stanju da izjednači decu koja su upisana u gradske i privatne vrtiće. Roditelji dece koja idu u privatne vrtiće će od 01.01.2024. godine plaćati participaciju od 9.600 dinara jer grad priznaje troškove u visini od 15.320 dinara. Toliko o ravnopravnosti građana u Kragujevcu i Srbiji, roditelji dece u Beogradu i Novom Sadu ne snose troškove ni u privatnim vrtićima iako su prosečne plate u ovim gradovima za preko 30% vece od Kragujevačkih.

Zato grupa građana „Za Kragujevac- Znamo se“ i ja kao nosilac liste i ujedno kandidat za gradonačelnika, pozivam sve građane Kragujevca da izađu na izbore u nedelju 17.12.2023. i podrže naš program kapitalnih investicija sa jasnim modelima realizacije istih uz neposredno učešće građana u odlučivanju o dodeli budžetskih sredstava za programe socijalnih davanja, da socijalno ugrožene porodice i posebno naši najmlađi sugrađani budu ravnopravni sa decom Beograda. Toliko dugujemo svojoj deci i unucima.

Glasajte za sebe i svoju porodicu, glasajte za gradsku listu „Za Kragujevac- Znamo se! Dr Miroslav Stojanović Džiga, broj 12 , NEMA POPRAVNOG!

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar