Za Kragujevac -ZNAMO SE! : Kragujevac je stao !

Polusrušena zgrada tržnice, zgrada suda, kasarna „Radomir Putnik“ sa 9 hektara zemljišta, dom JNA sa 4 hektara zemljišta, zgrada korpusa, upravna zgrada Zastave, bioskop Pionir, bioskop Šumadija, čaurnica, zgrada topolivnice sa 4 hektara zemljišta, operativno tehnički centar vodovod u radnoj zoni skladišta, upravna zgrada preduzeća „Ratko Mitrović“, bivši Zastavin promet i servis kraj jezera Bubanj sa 4 hektara zemljišta, zgrada Sokolane u Radničkoj koloniji, upravne zgrade i labaratorije instituta za strna zita, polunapušteni hipodrom sa 23 hektara zemljišta, matična lokacija bivšeg JKP Zelenila na Bubnju sa dva hektara zemljišta, gotovo prazna vojna bolnica na Bubnju.

Ovo su sve objekti i zemljišta koji se većinom nalaze u strogom centru grada, prazni i ruinirani oni najjasnije svedoče o devetogodišnjoj vladavini SNS u Kragujevcu.

Jedina završena gradska investicija, trg Radomira Putnika ispred prazne zgrade suda, koji je otezao kretanje vozila u gradu, samo dodatno skreće pažnju da je centar grada u potpunosti devlastiran, gotovo napušten. Postali smo palanka i to neće moći da prikrije ni „Zimska čarolija“ plaćena našim novcem 19.790.000 dinara bez PDVa.

Kada se svemu ovome dodaju razrovane ulice, trotoari i totalni kolaps u saobraćaju, jasno je da nam se režim smeje u lice sloganom „Kragujevac ne sme da stane“ jer svi vidimo – Kragujevac je stao.

Zato, dragi Kragujevčani, predstojeći izbori su prilika da glasanjem za redni broj 12, smenimo vlast SNS u Kragujevcu, da pokrenemo Kragujevac, da realizujemo kapitalne gradske investicije, da ponovo postanemo grad.

Za Kragujevac -ZNAMO SE!
Dr Miroslav StojanoviĆ DŽiga

Post Author: Milan

Ostavi komentar