Utvrđena izborna lista

Gradska izborna komisija na 42. sednici donela je Rešenje o utvrđivanju Zbirne izborne liste za izbor odbornika Skupštine grada, tako da će na izborima raspisanim za 21. jun 2020. godine Kragujevčani birati između 14 stranaka, koalicija i grupa građana.
Na Zbirnoj listi pod rednim brojem 1 je lista ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU sa 87 kandidata, a pod rednim brojem 2 je lista VEROLJUB VERKO STEVANOVIĆ – SVI NA OVU STRANU (ZS,SPO I BS ), VEROLJUB STEVANOVIĆ – VERKO, koja je takođe predložila 87 kandidata. Pod rednim brojem 3 je lista SLAĐAN RAKIĆ – ALTERNATIVA – KRAGUJEVAČKA INICIJATIVA I NOVA SNAGA – EKO PARK na kojoj se nalazi 31 kandidat. Lista IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE ( SPS 9, JEDINSTVENA SRBIJA ( JS ) – DRAGAN MARKOVIĆ PALMA pod rednim brojem 4 ima 87 kandidata, a lista ZA KRALJEVINU SRBIJU – KRAGUJEVAC MOJ GLAVNI GRAD (POKRET OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE) koja se nalazi pod rednim brojem 5, predložila je 32 kandidata.

Pod rednim brojem 6 je lista 300 KRAGUJEVČANA I POKRET VOLIM SELO SVOJE – DUŠAN ZEKA ALEKSIĆ sa 87 kandidata, dok se na listi pod rednim brojem 7 KRAGUJEVAČKA PRIČA I TOLERANCIJA – BORIS KOVAČEVIĆ ŠUMA nalazi 36 kandidata. Lista METLA 2020 – NOVICA ANTIĆ sa 30 kandidata nalazi se pod rednim brojem 8, a ALEKSANDAR ŠAPIĆ – POBEDA ZA KRAGUJEVAC sa 29 kandidata pod rednim brojem 9.

Lista POKRET MLADIH KRAGUJEVČANA sa 29 kandidata, na glasačkom listiću naći će se pod rednim brojem 10, a DEMOKRATSKA UNIJA ROMA – MILAN PETROVIĆ FAFI, koja takođe ima 29 kandidata pod rednim brojem 11. Lista DELA, A NE REČI – DR VLADICA STANOJEVIĆ sa 37 kandidata je pod rednim brojem 12, a lista DR VOJISLAV ŠEŠELJ – SRPSKA RADIKALNA STRANKA sa 29 kandidata pod rednim brojem 13. RUSKA STRANKA – VLADIMIR ĐORĐEVIĆ koja na izbore izlazi sa 29 kandidata nalazi se pod rednim brojem 14.

Post Author: Milan

Ostavi komentar