Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za kragujevac : Vratićemo građanima Desimirovca sredstva i ispuniti sva obećanja

Retke su mesne zajednice kao što je Desimirovac – vredni i odgovorni žitelji ovog kragujevačkog naselja uspeli su da srede Dom kulture i pronađu zakupce za devet prostorija ove ustanove. Godišnje su na ime zakupa zarađivali 1,5 milion dinara i taj novac su ulagali u dalji razvoj ovog naselja.

– Aktuelna gradska vlast već godinama samo deo prihoda od zakupa vraća žiteljima Desimirovca. Preciznije, samo  200 ili 300 hiljada dinara vraća se Desimirovčanima. Ujedinjeni protiv nasilja – nada za Kragujevac dozvoliće, ukoliko dobije poverenje gradjana, da kompletan zakup kao i ranije biti prihod gradjana Desimirovca. Oni najbolje znaju kako da taj novac iskoriste, s obzirom da su ga i obezbedili. Ne sumnjamo da će odgovorno trošiti ta sredstva, izjavio je Ivan Dubljanin kandidat za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja- Nada za Kragujevac.

Kandidat za odbornika, Mikica Milovanović, skrenuo je pažnju na brojne komunalne probleme u ovom prigradskom naselju, pre svega, probleme, kada je u pitanju snabdevanje vodom i električnom energijom. Takođe, postoji problem nedovoljno razvijene kanalizacione mreže, što je u 21. veku nezamislivo za svako normalno razvijeno društvo. Gospodin Milovanović je takođe napomenuo da, ukoliko nam građani ukažu poverenje i glasaju za koaliciju Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, problemi sa kojima se suočavaju meštani Desimirovca biće rešeni u najkraćem mogućem roku.

Veroljub Stevanović je istakao problem izgradnje stadiona u Desimirovcu, koja nije odmakla dalje od početka, iako su radovi zvanično započeti još pre dve godine. Gospodin Stevanović dodaje da dosadašnja gradska vlast nije bila sposobna da završi bilo šta što započne, niti je brinula o potrebama svojih sugrađana. Kad koalicija Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac bude pobedila na narednim izborima, problem stadiona biće rešen tako što će isti biti izgrađen na mestu starog stadiona i biće za ponos celog Desimirovca i ovog dela Kragujevca.

Post Author: Milan

Ostavi komentar