Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac : Veliki komunalni problemi naselja Popova šuma

Saopštenje koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, prenosimo u celosti :

Predstavnici koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, obišli su danas naselja Stanovo, tačnije naselje Popova šuma, gde su sa meštanima porazgovarali o velikim komunalnim problemima, koje stanovnici ovog dela grada imaju.

Naime, problemi koji su karakteristični za sve delove grada, posebno u prigradskim naseljima, javljaju se i ovde. Ulice su loše asfaltirane, komunalna infrastruktura ne postoji ili je u očajnom stanju, dok se ni malo ne vodi računa o kvalitetu života naših sugrađana.

Zbog svega toga, priče koje čujemo od predstavnika vlasti i sa režimskih medija o putu u Evropu i „ekonomskom tigru“, dok nam istovremeno ulice liče na švajcarski sir, deluje kao loše ispričana bajka.

Ti problemi u Popovoj šumi i Stanovu su posebno uočljivi.

Ujedinjena opozicija obećava, kada dođe na vlast, da će u najkraćem roku sanirati komunalne probleme, kako u centru grada, tako i u prigradskim naseljima i selima.

Grad Kragujevac mora biti kuća gde se domaćinski razmišlja i poštuje i ne sme biti prćija pojedinaca, kojima je prioritet samo sopstveni interes, a ne interes građana.

Na sledećim izborima imaćemo priliku da to promenimo i da grad Kragujevac konačno postavimo na zdrave noge.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar