Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac : Skandalozni Dašić

Saopštenje koalicije ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac prenosimo u celosti :

Tužno je Dašiču što ste delili novac i pakete svojim sugrađanima da bi išli u subotu na vaš skup u Arenu, na taj način ste ponizili svoje Kragujevčane i priznali da se loše živi u našem gradu. Šta bi sa tolikim članstvom i tolikom snagom kad morate da posežete za ovim nečasnim radnjama, a nije Vam ni prvi put.

Dašiću, opet ste pobrkali lončiće, tužan je svaki Vaš skup jer ljude dovodite na ucene i pritiske, a za koje ćete jednog dana da odgovarate i Vi i Vaši saradnici. Svaki skup opozicije je veličanstven jer se na te skupove dolazi dobrovoljno. Uplašili ste se što su se Kragujevčani oslobodili, uplašili ste se kraja Vaše vlasti. Strah je zaista opravdan kad znate šta ste sve radili Kragujevčanima, kakav ste strah sejali i kakvo ste nasilje sprovodii nad njima. Kada sve ovo prođe iza Vas će ostati samo sramota zbog svega što ste radili.

Razumem strah jer ste videli da je veliki broj Kragujevčana po izuzeno niskoj temperaturi došao dobrovoljno, a postoji i oni koji nisu uspeli da pobede strah i da dođu. Da li se pitate odakle potiče taj strah, pa od Vas i Vaše vlasti. Zato mi iz koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac obećavamo da posle smene vlasti nikad niko neće biti maltretiran, ucenjivan za to što je drugačijeg političkog opredeljenja. Nasilje mora da stane!

Opet Vas podsećam tužan skup je bio kada vam je dolazio predsednik Vučević na otvaranje Trga Radomira Putnika na koji ste dovodili ljude na silu iz komunalnih preduzeća i institucija. Na trgu koji ste platili skoro 500 miliona i na kojem ste posadili stabla za koje ste dali 70 hiljada evra, a koliko ste platili kićenje Beogradskoj firmi to ćemo saznati ovih dana.

Dašiću, ne bavite se više analizom događaja nego požurite da opšivate Tržnicu ceradom za svečano otvaranje nadstrešnice i na njoj napišite rekosntrukcija traje 4 godine, do sad plaćeno 550 miliona, propušteni prihodi 300 miliona, cerada plaćena 2 miliona. U potpisu neka stoje reči koje je izgovorio vaš doskorašnji predsednik Aleksandar Vučić NESPOSOBNI LJUDI.

 

Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar