Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac :

Kragujevac ima 2 „nebrušena dijamanta“, Šumaricko j Bubanjsko jezero. Međutim grad ne koristi ni promil potencijala koje oni pružaju.

Šumaričko jezero ima potencijal da postane „Kragujevačko more“, a da bi se ova vizija realizovala potrebni su ideja, volja i znanje.

Deo plaže bi morao biti peščan, sa ležaljkama, suncobranima i baldahinama.

Sportski sadržaji moraju biti razvijeniji, kako na obali u vidu postavljanja stolova za stoni tenis, uređenjem terena za odbojku i fudbal u pesku, tako i vodeni sportovi.

Potrebno je asfaltirati parking iznad jezera, koji prilikom prve jače kiše liči na reljef Ovčarsko-Kablarske klisure.

Jezero Bubanj je prirodno u obliku srca, ali mi taj poklon prirode ne koristimo. Potrebno je obalu jezera urediti montiranjem šetališta crvene boje, da se oblik srca još više istakne, a pored jezera postaviti balon kojim bi posetioci sa visine uzivali u pogledu. Jezero Bubanj će postati Srce Kragujevca, Srce Šumadije, Srce Srbije.

Obećavamo da će kragujevačko more Srce Kragujevca biti ponos Kragujevca, da ćemo ga urediti za tradicionalne posetioce, a istovremeno napraviti turističku atrakciju prepoznatljivu u celoj Srbiji.

Zato, glasajte broj 10! Do pobede.

Milan Tanović, kandidat za odbornika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac i predsednik GrO POKS Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar