Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac :

Saopštenje za javnost koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac sa današnje konferencije ispred Tržnice, prenosimo u celosti :

Imate priliku da budete svedoci, kako to izgleda kada se prase goji pred Božić. Skoro četiri godine nista nije rađeno na rekonstrukciji Gradske Tržnice, da bi sada mesec dana pred izbore vlast SNS ubrzanim radovima otvorila samo nastrešnicu, odnosno spoljni deo pijace.

Otvaranje ove nadstrešnice Kragujevčane će koštati preko pola milijarde dinara, od prvobitno planiranih 290 miliona, predviđenih za celu Tržnicu. Ovoj matematici treba dodati i sve propuštene prihode koje bi Tržnica ostvarivala od zakupa tezgi i lokala koja je po našim procenama preko 300 miliona dinara. I na kraju svega mi i dalje ne znamo kolika će biti konačna cena koštanja ove sramote.

Samo sa dosadašnjim iznosima mogle su da se izgrade 3 potpuno nove pijace, ili da se obnove i rekonstruišu sve ulice i fasade u centru grada.

Kao sto vidite SNS vlast je rešila da sakrije svoju sramotu, tako što će u narednim danama na metalne panoe koji su ugrađeni u fasadu same zgrade Tržnice, staviti cirade i printove nekih slika, ne bi li sakrili od građana istinu da sama zgrada Tržnica nije ni počela da se radi.

Mi koji predstavljemo listu Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac znamo, umemo i garantujemo završetak Gradske Tržnice u prvih 6 meseci po preuzimanju vlasti.

Obrad Turković i Veroljub Stevanović, kandidati za odbornike koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar