Tribina inicijative ProGlas u sredu u Kragujevcu

U sredu, 29. novembra, od 18 sati kod Krsta biće održana prva tribina na otvorenom inicijative ProGlas.

Na tribini će govoriti dr Ivanka Popović, profesorka Univerziteta u Beogradu, Tamara Džamonja Ignjatović, profesorka univerziteta u Beogradu, dr Miodrag Jovanović, profesor Univerziteta u Beogradu, Miodrag Majić, sudija i pisac i dr Savo Manojlović, pravnik.

Moderator tribine biće novinar i predsednik NUNS-a Željko Bodrožić.

Osma tribina ProGlasa ujedno će biti prva na otvorenom, a na bini će osim govornika biti i bubnjarski ansambl Balkanska lavina.

Inicijatori ProGasa pozivaju građane iz čitave Šumadije da im se pridruže, budući da će tribina u Kragujevcu ujedno biti prva kojoj će moći da prisustvuju svi zainteresovani, a nakon što u pojedinim gradovima organizatorima ProGlasa nije bilo omogućeno da iznajme sale adekvatne veličine.

Pre Kragujevca, tribina će biti održana u Valjevu (27. novembar) od 18 časova.

Iza inicijative “ProGlas” stali su Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, i Petar Peca Popović.

Inicijativu je do sada potpisalo više od 150.000 građana, među kojima i više desetina javnih ličnosti.

Inicijativu možete potpisati na proglas.co.rs

Post Author: Milan

Ostavi komentar