Stranka slobode i pravde Kragujevac, aktivno sprovodi prikupljanje potpisa za peticiju „Besplatni udžbenici za sve učenike u Kragujevcu“

Saopštenje Gradskog odbora SSP-a u Kragujevcu prenosimo u celosti :

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Kragujevac je 31. marta počeo sa prikupljanjem potpisa za peticiju „Besplatni udžbenici za sve učenike u Kragujevcu“ želeći da svim učenicima grada Kragujevca omogući besplatno obrazovanje i olakša roditeljima upis dece u školu. Na žalost, prikupljanje je obustavljeno zbog tragedije koja nas je sve zadesila i potresla.

Od početka avgusta meseca Omladina Stranke slobode i pravde Kragujevac, počela je aktivno da prikuplja potpise za pomenutu peticiju na mnogobrojnim štandovima u gradu i na platformi „Peticije Online“.

Ovim putem pozivamo sve građanke i građane Kragujevca da daju svoj potpis podrške kako bi na što brži način kragujevačkoj deci omogućili ono što je grad Beograd omogućio svojoj. Besplatne udžbenike za sve učenike osnovnih i srednjih škola.

Građanke i građani Kragujevca mogu dati svoj potpis podrške na našim štandovima koji se realizuju više puta nedeljo, u našoj kancelariji u ul Branka Radičevića 18A/4 od ponedeljka do četvrtka od 16-20h i petkom od 10:30 -14:30h. ali i online putem platforme „Peticije Online“ na linku – https://www.peticije.online/besplatni-udzbenici-kragujevac

Peticiju je do sada potpisalo preko 1000 sugrađanki i sugrađana.

Post Author: Milan

Ostavi komentar