Stranka slobode i pravde: Gradska vlast i Kragujevačni ne žive u istom gradu

Nakon perioda obilnih padavina zelene površine u Kragujevcu je pokrila bujna vegetacija, a grad nikada nije izgledao zapuštenije. Gradska šetališta, Veliki park, Šumarice, ali i gradska naselja obrasla su travom, a građani umesto šetnje i druženja sa svojom decom i prijateljima radije biraju da ostanu kod kuće iz straha od najezda komaraca i krpelja kojih nikada nije bilo više, kaže sa u saopštenju kragujevačkog odbora Stranke slobode i pravde.

U Stranci slobode postavljaju pitanje „da li je potrebno da građani budu izloženi i većim neprijatnostima kao što je pojava zmija i glodara, pa da gradska vlast učini nešto kako bi sanirali posledice, umesto da preventivno deluju da do njih i ne dođe“. Na kraju, obaveza komunalnog sektora grada je da građanima obezbedi adekvatne uslove za život, a deci koja su sada na raspustu mogućnost da se igraju i bave sportovima na igralištima i zelenim površinama.

Kako je moguće da i nakon 15 dana od prestanka padavina nadležne službe grada nisu pokosile grad, zaključuje se u saopštenju SSP-a.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar