SSP Topola : Možete slomiti izlog ali slobodu naroda nikada

Povodom razbijanja izloga na prostorija Stranke slobode i pravde u Topoli, saopštenjem za javnost oglasio se odbor te stranke. Saopštenje koje prenosimo u celosti potpisuje predsednica SSP Topola Dragana Marinković.

Noćas su nepoznati počinioci razbili izlog prostorija Stranke slobode i pravde Topola u Zanatskom centru u Topoli.

Da li je u pitanju huliganski čin ili politička osveta ostaje nadležnima da reše. Koji god da je razlog u pitanju, SNS vlast je ili nalogodavac ili inspirator huliganima kojima se svakodnevno kroz medije servira govor mržnje prema SSP-u, Draganu Đilasu i Mariniki Tepić.

Ranije je OO Stranke slobode i pravde ukazivao na Zanatski centar kao ruglo, kao prostor gde se skupljaju narkomani i huligani. Posebnu opasnost predstavlja činjenica da se nalazi prekoputa osnovne škole. Nadležni nisu reagovali. S druge strane, rejting Stranke slobode i pravde raste iz dana u dan, vlast to zna i plaši se te nepobitne činjenice, pa ne treba isključiti političku osvetu.
Topola je posle više od deset godina dobila istinsku opoziciju i zato koji god da je razlog ovog vandalizma mi iz OO Stranke slobode i pravde se nismo uplašili.

Nastavićemo još jače našu borbu protiv ovog nakaradnog režima i protiv nereagovanja nadležnih na probleme sa kojima su suočeni naši sugrađani. Nakon pobede 3.4. na izborima SSP će svima garantovati pravo na slobodno politički delovanje i slobodno razmišljanje.

Dragana Marinković, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde
Topola

Post Author: Milan

Ostavi komentar